• Головна
  • Новини Львова
  • Чоловік вистрибнув з сьомого поверху будинку в Дублянах, щоб врятуватися від пожежі (ВІДЕО)

Чоловік вистрибнув з сьомого поверху будинку в Дублянах, щоб врятуватися від пожежі (ВІДЕО)

Чоловік вистрибнув з сьомого поверху будинку в Дублянах, щоб врятуватися від пожежі (ВІДЕО)

Чоловіка у важкому стані госпіталізували до лікарні

У Дублянах з квартири, яка горіла, вистрибнув чоловік. Квартира була розташована на сьомому поверсі у будинку на вулиці Шевченка. Про це 24 листопада LVIV.MEDIA розповів керівник пресслужби Головного управління ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев.

Повідомлення про пожежу рятувальники отримали об 11:07. Чоловік вистрибнув з вікна у ту мить, коли пожежники лише під’їхали до будинку. Квартира чоловіка вже була повністю охоплена полум’ям. Об 11:50 рятувальникам вдалося загасити вогонь.

Чоловіка, який вистрибнув з вікна, медики автомобілем “швидкої допомоги” доправили до лікарні.

Згодом у Головному управлінні ДСНС у Львівській області повідомили, що у дев’ятиповерховому будинку, на момент прибуття вогнеборців, дим вже заповнив верхні поверхи. Надзвичайники вивели на свіже повітря 4 людей з верхніх поверхів. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м, одні вхідні та одні міжкімнатні двері, вікно, пошкодив стіни та стелю на площі 70 кв.м та вхідні двері сусідньої квартири. До ліквідації пожежі залучалось 22 рятувальники та 4 одиниці спецтехніки. Причину виникнення займання встановлюють.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності