• Головна
  • Україна
  • Журналістам дозволять працювати в кулуарах Верховної Ради

Журналістам дозволять працювати в кулуарах Верховної Ради

Журналістам частково дозволять працювати в кулуарах Верховної Ради

Під час засідання Верховної Ради у будівлі зможуть перебувати 20–30 представників ЗМІ

Представників ЗМІ знову будуть допускати до роботи у Верховній Раді. Це буде відбуватись в такому ж режимі, як і під час пандемії коронавірусу. Про це повідомило Радіо “Свобода” з посиланням на заяву керівника апарату парламенту В’ячеслава Штучного під час круглого столу “Про доступ журналістів до кулуарів Верховної Ради та відновлення онлайн-трансляцій засідань парламенту”.

У раді зможуть перебувати 20-30 журналістів

Під час круглого столу Вʼячеслав Штучний зазначив, що приблизна кількість журналістів, які зможуть працювати в кулуарах Верховної Ради 20-30 осіб. “Журналісти вже подали заяви на акредитацію. Ми готові до проведення додаткової акредитації. Після Великодня зберемо журналістів для інструктажу під час перебування у парламенті” — повідомив керівник апарату парламенту.

До слова, до запровадження обмежень, повʼязаних із коронавірусом, акредитацію у Верховній Раді мали понад чотири тисячі журналістів. Раніше голова комітету з питань свободи слова Ярослав Юрчишин заявляв, що в суспільстві існує великий запит на повернення журналістів до кулуарів парламенту, натомість у депутатів нема переконливих аргументів проти цього.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності