• Головна
  • Україна
  • Вбивство у Німеччині: загиблі були українськими захисниками, які проходили там реабілітацію

Вбивство у Німеччині: загиблі були українськими захисниками, які проходили там реабілітацію

Вбивство українських військових у Німеччині

Поліція затримала 57-річного росіянина, який зарізав двох українських військових

Двоє громадян України, яких вбили в Німеччині, були військовослужбовцями, які проходили там медичну реабілітацію. Працівники консульства з’ясовують в яких підрозділах служили загиблі, та встановлюють зв'язок з їхніми рідними. Про це у неділю, 28 квітня, повідомили в Міністерстві закордонних справ України.

Як повідомили у МЗС, поліція затримала за підозрою у скоєнні подвійного вбивства 57-річного громадянина Російської Федерації. Як зазначають правоохоронні органи Німеччини, підозрюваний наніс численні ножові поранення двом чоловікам, від яких вони згодом померли.

"За інформацією Генерального консульства України в Мюнхені, поліція Гарміш-Партенкірхен затримала за підозрою у скоєнні подвійного вбивства 57-річного громадянина РФ. Наразі триває слідство", — зазначено у повідомленні МЗС.

Що сталося напередодні

Увечері в суботу, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау (федеральна земля Баварія) на території торгового центру виявили двох молодих українців з ножовими пораненнями. 36-річний українець помер відразу на місці події. Інший постраждалий чоловік — 23-річний українець — помер у лікарні, де його доставили для надання допомоги. Обидва чоловіки мешкали в районі Гарміш-Партенкірхен.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності