39-річний мобілізований із Закарпаття помер від епілептичного нападу

На Закарпатті дорогою в навчальний центр мобілізований помер від епілептичного припадку

Нещасний випадок стався дорогою до навчального центру

У вівторок 22 квітня Закарпатський ОТЦК та СП повідомив про смерть мобілізованого 39-річного чоловіка. Військовозобов’язаний помер дорогою до навчального центру. За даними ТЦК у чоловіка стався епілептичний напад.

Чоловіку надали першу медичну допомогу

За інформацією Закарпатського ОТЦК та СП, офіцер, який супроводжував 39-річного мобілізованого до навчально центру, надав першу медичну допомогу і викликав швидку, проте по приїзду медиків чоловік уже помер.

За даним фактом призначено службову перевірку.Командування Закарпатського ОТЦК та СП висловлює співчуття рідним та близьким померлого” — йдеться у повідомленні ТЦК.

За фактом смерті мобілізованого по дорозі до навчального центру Закарпатська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону зареєструвала кримінальне провадження. Мобілізований помер сьогодні, 23 квітня, на Львівщині. Зараз перевіряють факт можливого незаконного призову чоловіка та ймовірної причетності до трагедії службовців Ужгородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Нагадаємо, в кінці березня у Хмельницькому невдовзі після відвідування ТЦК помер 41-річний військовозобов’язаний. Жінка померлого стверджує, що його випустили з приміщення міського ТЦК у передінсультному стані, так і не викликавши до нього медиків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності