• Головна
  • Україна
  • В селі біля Тернополя розстріляли автомобіль кримінального авторитета

В селі біля Тернополя розстріляли автомобіль кримінального авторитета

Фото Сергія Зюбаненка

У селі Підгородне біля Тернополя невідомий розстріляв автомобіль кримінального авторитета, який може бути причетний до контрабанди кокаїну. Кримінальний авторитет отримав поранення й перебуває в лікарні. Інформацію про інцидент повідомило видання «Тернополяни». Також цю інформацію підтвердив керівник обласної поліції Сергій Зюбаненко.

За його інформацією, в ніч з 19 на 20 квітня було скоєно замах на вбивство.  Невідомий особа здійснив три постріли з вогнепальної зброї в автомобіль, за кермом якого перебував житель Тернополя.

«Наразі потерпілий з пораненням перебуває у лікарні. Чоловік, на якого вчинили замах, дійсно має відношення до кримінального світу», — повідомив Сергій Зюбаненко у понеділок, 22 квітня.

Як пише сайт «Тернополяни», замах на вбивство був скоєний у селі Підгородне біля Тернополя. Чоловік, якого намагались вбити, — відомий у місцевих кримінальних колах авторитет Павло Коцур на прізвисько «Запорізький». Як стверджується в матеріалі, нещодавно Павла Коцура затримали за підозрою у налагодженні наркотрафіку кокаїну з Європи в Україну.

Нагадаємо, раніше у Львові засудили трьох чоловіків, причетних до замаху на відомого львівського бізнесмена Богдана Копитка на прізвисько «Копито», під час якого загинули троє його охоронців. Організатора замаху на Копитка засудили надовічно, ще двоє виконавців замаху отримали по 15 років в’язниці з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності