• Головна
  • Україна
  • Військових, які вбили патрульного у Вінниці, підозрюють у дезертирстві

Військових, які вбили патрульного у Вінниці, підозрюють у дезертирстві

Військових, які вбили патрульного у Вінниці, підозрюють у дезертирстві

Також зловмисникам інкримінують незаконне поводження зі зброєю та замах на життя правоохоронців

Двом військовослужбовцям, які у Вінницькій області напали на патрульних, повідомили про підозру у замахові на життя правоохоронців та у дезертирстві. Крім того, чоловіків підозрюють у незаконному поводженні зі зброєю, повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора у понеділок, 22 квітня.

Злочинці викрали табельний пістолет

За даними правоохоронців, 19 квітня двоє військових — батько та син, віком 52 та 26 років, — самовільно покинули військову частину в Одеській області, де проходили службу. При цьому зловмисники викрали табельний пістолет, який був закріплений за одним з них, повідомили у пресслужбі ДБР.

Згодом, у ніч на 20 квітня, дезертири відкрили стрілянину по двох патрульних, які перевіряли їхні документи. Внаслідок нападу один з патрульних — 20-річний Максим Зарецький, — загинув, а його напарник отримав поранення. Після цього зловмисники втекли з місця злочину.

Військовим загрожує довічне ув’язнення

Правоохоронці затримали чоловіків у селі Липецьке Подільського району Одещини 21 квітня. обом військовим повідомили про підозру у дезертирстві, замахові на життя поліцейських, а також у незаконному поводженні зі зброєю. Батькові та сину може загрожувати від 9 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Надаємо, 20 квітня у Вінницькій області двоє військовослужбовців напали на патрульних, які зупинили їх для перевірки документів. Внаслідок стрілянини один із патрульних загинув.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності