• Головна
  • Україна
  • Київського поліцейського звільнили після скандалу в ресторані

Київського поліцейського звільнили після скандалу в ресторані

Віталій Манасян, фото Максима Шкіля

Оперативник Департаменту стратегічних розслідувань Віталій Манасян відмовився звільнити столик, який зарезервував інший відвідувач

З Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції звільнили працівника Віталія Манасяна за декілька годин після скандалу в столичному ресторані. Інцидент, за який звільнили поліцейського, стався в неділю, 21 квітня. Того ж дня його звільнили.

Вранці в неділю голова Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців, бізнесмен Максим Шкіль написав у Facebook про скандал з Манасяном, який стався з ним у київському винному ресторані «Гудвайн». Бізнесмен повідомив, що заздалегідь замовив собі стіл, а коли прийшов у ресторан, то йому повідомили, що за ним сидить інший чоловік.

За словами Максима Шкіля,коли чоловікові, який виявився оперативником Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції Віталієм Манасяном, повідомили про те, що стіл зарезервований, він почав ображати працівників закладу. Також чоловік погрожував Шкілю, але згодом пішов.

Як пише «Українська правда», поліція підтвердила, що у скандалі фігурує їхній працівник. Керівництво поліції вивчило допис у соцмережах, поспілкувалося з адміністрацією закладу та свідками, після чого погодило з головою Нацполіції Іваном Вигівським звільнення оперуповноваженого.

Керівник Департаменту стратегічних розслідувань Андрій Рубель зазначив, що працівникам, які ганебною поведінкою паплюжать честь та високе звання офіцера, порушують етичні правила поведінки, не місце в поліції.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності