• Головна
  • Україна
  • Помер відомий публіцист і громадський діяч Дмитро Капранов

Помер відомий публіцист і громадський діяч Дмитро Капранов

Дмитро Капранов

Письменникові було 56 років

16 квітня помер відомий український публіцист та громадський діяч Дмитро Капранов . Інформацію про смерть підтвердили на сторінці “Брати Капранови” у Facebook

“Друзі, в нас біда. Сьогодні зранку раптово помер Дмитро. Коли і де прощання, напишу завтра. Все решта скасовується, пробачте”, — таке повідомлення з’явилося у соцмережі. Причина смерті наразі невідома.

Український історик, публіцист, політик та громадський діяч Володимир В’ятрович на своїй сторінці у Facebook написав: “Завдяки таким як він українська книга вижила у найважчі часи і нині перемагає в Україні. Дякую, Дмитре”.

Дмитро Капранов

Дмитро Капранов народився 24 липня 1967 року в Дубоссарах (нині Молдова). Вищу освіту здобували в Уральському політехнічному інституті в місті Свердловськ, (Росія)та Московському енергетичному інституті за фахом "Технічна кібернетика". З 2000 року разом з братом очолив книжкове видавництво "Зелений пес". У вересні 2019 року брати Капранови створили свій YouTube-канал "імені Т. Г. Шевченка", на якому розповідали про історію України.

Новина доповюється

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності