На Закарпатті через пожежу в будинку загинули 19 котів

Наслідки пожежі на Закарпатті

Ще 40 тварин вдалося врятувати

У вівторок, 9 квітня, у житловому будинку в Закарпатській області виникла пожежа, через яку загинули 19 котів. Ще 40 тварин вдалося врятувати, повідомили в ДСНС.

У пожежі загинули 19 котів

За даними рятувальників, інцидент трапився у місті Берегове. Вранці 9 квітня працівники ДСНС отримали повідомлення про те, що в одному із будинків міста спалахнула пожежа. “Рятувальників сповістила власниця, яка помітила щільне задимлення в одній із кімнат будівлі”, — зазначили в ДСНС.

Жінка у своєму будинку влаштувала притулок для тварин. До прибуття рятувальників вона разом із подругою рятувала котів і собак. “19 котів, які перебували у кімнаті, що стала осередком займання – загинули”, — прокоментували у ДСНС та додали, що 40 тварин вдалося врятувати.

Пожежники ліквідували займання за п’ять хвилин. Ймовірною причиною пожежі стала ультрафіолетова лампа, яка висіла на стіні над меблями.

Нагадаємо, нещодавно у Львові невідомі підпалили контейнер для речей благодійної організації “Емаус-Оселя”. У організації вважають, що займання не було випадковим.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності