• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові невідомі підпалили контейнер благодійної організації, яка допомагає безпритульним

У Львові невідомі підпалили контейнер благодійної організації, яка допомагає безпритульним

Підпалений контейнер

Організація вважає, що пожежа не була випадковою

У суботу, 6 квітня, у Львові невідомі підпалили контейнер для речей від благодійної організації «Емаус-Оселя». У організації вважають, що займання не було випадковим.

Підпал контейнера для одягу

У пресслужбі повідомили, що контейнер знаходиться неподалік Каплиці Успення Пресвятої Богородиці у Львові за адресою вулиця Максимовича, 2. У контейнер, про який йдеться, люди могли класти одяг, взуття, книги та іграшки, які їм вже не потрібні. Пізніше організація передає ці речі безпритульним.

«Сьогодні сталася дуже неприємна подія. Хтось підпалив наш контейнер по вулиці Максимовича, 2 неподалік Каплиці Успення Пресвятої Богородиці. Знищити те, що здобувалося важкою працею можна без особливих зусиль, але для чого? Коли людина робить зло іншим, то, насправді, вона робить його і собі теж, адже цей вчинок погіршує світ, який є нашим спільним домом», — написали у «Емаус-Оселя».

Спільнота «Емаус-Оселя» – це громадська непри­буткова організація, яка допомагає безпритульним людям. Організацію заснували ще у 2003 році. Однією з ініціатив «Емаус-Оселя» є збір вживаних речей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності