• Головна
  • Україна
  • Двох депутатів Сумської облради затримали на хабарі у 0 тис. голові міської адміністрації

Двох депутатів Сумської облради затримали на хабарі у 0 тис. голові міської адміністрації

Двоє депутатів Сумської облради пропонували хабар керівнику Сум

Обласні депутати пропонували 100 тис. доларів хабаря, щоб очільник Сум Олексій Дрозденко об'єднав два медзаклади і поставив головлікарем одного із них

НАБУ і САП спільно з СБУ викрили двох депутатів Сумської обласної ради, один з яких є головним лікарем місцевого медичного закладу, під час пропозиції та надання хабаря у розмірі 100 тис. дол. США.  Про це 26 березня повідомили у Національному антикорупційному бюро України.

За що пропонували хабар

Хабар пропонували начальнику Сумської міської військової адміністрації. Один із депутатів — головний лікар місцевого медичного закладу разом зі спільником пропонували керівнику МВА Олексію Дрозденку об'єднати два медзаклади, а це означає збільшення фінансування установи, і залишити на новій посаді цього головного лікаря.

Також депутати обіцяли надавати посадовцям військової адміністрації 10-20% від виділеного обсягу бюджетного фінансування новоствореного медзакладу.

При передачі першої частини хабаря у розмірі 50 тис. дол. США депутатів затримали.

Нагадаємо, у Львові затримали начальника відділу охорони культурної спадщини управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Олега Хандина, який вимагав 2000 доларів за погодження документації у містобудівній сфері.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності