• Головна
  • Україна
  • Найвпливовішого злодія в законі на прізвисько «Хмєло» видворяють з України

Найвпливовішого злодія в законі на прізвисько «Хмєло» видворяють з України

Георгій Хмелідзе «Хмєло» є одним із найвпливовіших злодіїв у законі

Георгій Хмелідзе «Хмєло» є одним із найвпливовіших злодіїв у законі в Україні та на територіях пострадянських країн

Одного з найвпливовіших злодіїв у законі Георгія Хмелідзе на прізвисько «Хмєло» хочуть видворити з України. Наразі лідера руставського злочинного клану перевезли до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, повідомили у Нацполіції у вівторок, 26 березня.

Георгій Хмелідзе: деталі видворення з країни

«Рішенням РНБО до 63-річного “вора в законі” “Хмєло” були застосовані персональні та інші обмежувальні санкції», — зазначили у Нацполіції. Слідчі встановили, що Хмелідзе мав фіктивні підстави для отримання українського громадянства, тож у березні цього року його позбавили громадянства.

Одного з найвпливовіших «ворів в законі» на прізвисько «Хмєло» можуть видворити з країни, - Нацполіція

Одного з найвпливовіших «ворів в законі» на прізвисько «Хмєло» можуть видворити з країни, - НацполіціяЛідера руставського злочинного клану поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Вирішується питання про його видворення за межі України.Рішенням РНБО до 63-річного «вора в законі» «Хмєло» були застосовані персональні та інші обмежувальні санкції. Також працівниками Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції були зібрані матеріали щодо надання фіктивних підстав для набуття «вором в законі» громадянства України. У березні 2024 року уродженця Грузії було позбавлено громадянства України.Оперативники ДСР Нацполіції доставили «вора в законі» до Державної міграційної служби України, де стосовно нього співробітники склали адміністративний протокол за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні.Наразі він поміщений до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Проводяться відповідні заходи для подальшого видворення з території країни.Довідково: уродженець Грузії був «коронований» в 1988 році, є лідером руставського злочинного клану та найвпливовішим «вором в законі» не тільки на території України, а й на територіях пострадянських країн.Національна поліція УкраїниМВС України#ДСР #поліція #новини

Posted by Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України on Tuesday, March 26, 2024

«Оперативники ДСР Нацполіції доставили “вора в законі” до Державної міграційної служби України, де стосовно нього співробітники склали адміністративний протокол за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні», — прокоментували у Департаменті стратегічних розслідувань.

Наразі Георгій Хмелідзе перебуває у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Надалі його планують видворити з території України.

Довідково. Георгій Хмелідзе на прізвисько «Хмєло» є уродженцем Грузії, його «коронували» ще у 1988 році. Чоловік є лідером руставського злочинного клану та одним із найвпливовіших злодіїв в законі в Україні та на територіях пострадянських країн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності