• Головна
  • Україна
  • Стало відомо скільки людей загинуло внаслідок нічної атаки на Україну 22 березня

Стало відомо скільки людей загинуло внаслідок нічної атаки на Україну 22 березня

Наслідки удару по Хмельниччині

Серед загиблих є одна дитина

Внаслідок нічного масованого обстрілу України в ніч на 22 березня загинуло п’ятеро людей, ще 26 поранені. Про це повідомили у Національній поліції України. Правоохоронці також повідомляють про пошкодження понад 100 будівель, серед яких є об’єкти енергоінфраструктури.

Де загинули люди

Станом на 15:00 у Хмельницькій області загинули двоє людей, ще восьмеро травмовані, одну жінку вдалось врятувати з-під завалів. Троє мирних мешканців, серед яких 9-річна дівчинка, загинули, та ще 25 постраждали у Запорізькій області. Серед поранених є поліцейський.

Двоє людей зазнали поранень від російських обстрілів в Івано-Франківській, а одна – у Харківській областях.

Внаслідок атак Харків тимчасово залишився без світла, частково відсутнє електропостачання у Хмельницькому. На Івано-Франківщині у результаті російських обстрілів без світла тимчасово залишилась міська лікарня та сотні помешкань людей.

Нічна атака на Україну 22 березня

Під час одного з наймасованіших повітряних ударів по Україні уночі та вранці 22 березня росіяни випустили 151 повітряну ціль, 92 повітряні цілі вдалося збити. Зокрема, протиповітряна оборона збила 55 дронів-камікадзе Shahed 136/131 та 37 ракет. Унаслідок атаки в низці областей виникли проблеми зі світлом, а в кількох областях запровадили графіки аварійних відключень.

Окрім того, в ніч на п’ятницю, 22 березня, на Золочівщині зайнялася пожежа у лісовому масиві. Займання сталося внаслідок падіння уламків російського безпілотника, який знищили Сили ППО. Також на Стрийщині російський безпілотник влучив в обʼєкт енергетичної інфраструктури. На місці влучання теж виникла пожежа.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності