• Головна
  • Україна
  • Під час російської атаки по Миколаєву загинула мати української спортсменки Світлани Малькової

Під час російської атаки по Миколаєву загинула мати української спортсменки Світлани Малькової

Фото Олени Сиванич та Світлани Малькової

Звістку про смерть матері спортсменка отримала напередодні змагань Кубка світу в Німеччині

Під час російської атаки по Миколаєву загинула Олена Сиванич — мати української спортсменки, яка входить до національної збірної України зі стрибків на батуті, Світлани Малькової. Жінка працювала на підприємстві, у яке влучила російська ракета, повідомила пресслужба Міністерства молоді та спорту України у четвер, 21 березня.

55-річна Олена Сиванич працювала на підприємстві у Миколаєві, у яке сьогодні, 21 березня, близько шостої влучила російська балістична ракета. Внаслідок влучання постраждали шестеро людей, а мама спортсменки загинула. “Сьогодні російська ракета вбила мою маму”, — написала в Instagram сестра Світлани Малькової, Олена.

Звістку про смерть матері спортсменка отримала напередодні змагань Кубка світу в Котбусі у Німеччині. Ці змагання є ліцензійними до Олімпійських ігор у Парижі-2024. “Перше знайомство Світлани Малькової зі стрибками на батуті почалося саме у спорткомплексі цього підприємства, яке сьогодні стало ціллю росіян. Тут проходили її перші тренування і почався шлях у великий спорт”, — розповіли у Міністерстві молоді та спорту України.

Довідково: Світлана Малькова — чемпіонка Всесвітніх ігор-2017, срібна призерка Європейських ігор-2019, бронзова призерка чемпіонату Європи-2018 у синхронних стрибках на батуті.

Нагадаємо, у четвер, 21 березня росіяни завдали ракетного удару по Миколаєву. Внаслідок балістичної атаки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності