Росіяни масовано вдарили по Сумщині дронами й ракетами

Рятувальники ліквідовують наслідки удару по Сумах, 13 березня 2024, фото Сумської ОВА

Окупанти вдарили з повітря по чотирьох містах Сумської області

Російські загарбники вночі у четвер, 14 березня, атакували Суми, а також ще три міста Сумської області: Шостку, Тростянець і Білопіля. Удари були спрямовані на цивільну інфраструктуру.

Як повідомила Сумська обласна військова адміністрація, по Сумах, Шостці, Тростянцю та Білопіллі росіяни вдарили дронами-камікадзе Shahed 136/131. Крім того, росіяни завдали по Шостці та Тростянцю ракетних ударів. Наразі інформації про загиблих чи постраждалих немає.

У Шостці внаслідок російського удару пошкоджено приміщення школи та 12 житлових будинків, повідомив міський голова Микола Нога в коментарі «Суспільному». За його словами, росіяни здійснили два обстріли безпілотниками, а через приблизно годину був повторний удар в об'єкт інфраструктури ракетою. Решта інформації уточнюється.

Як додали в Генштабі, вночі 14 березня росіяни випустили по Україні 36 БпЛА типу Shahed. Сили та засоби протиповітряної оборони України 22 цих ударних дрони було знищено.

Згодом Сумська ОВА повідомила, що росіяни вдарили по радіотехнічних об’єктах у Сумах, Тростянці, Шостці та Білопіллі. Унаслідок цього відсутній теле- та радіосигнал, можливі проблеми з мобільним зв’язком. Зауважимо, що також уночі 14 березня росіяни вдарили по телевізійній інфраструктурі Харківщини.

Нагадаємо, 13 березня російський дрон влучив у житловий будинок у Сумах. Відомо про двох загиблих.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності