• Головна
  • Україна
  • Команда DeepStateUA підписала Меморандум про співпрацю з Міністерством оборони України

Команда DeepStateUA підписала Меморандум про співпрацю з Міністерством оборони України

Команда DeepStateUA підписала Меморандум про співпрацю з Міністерством оборони України

Команда, яка розробила онлайн мапи бойових дій перебігу російсько-української війни, співпрацюватиме з Міністерством оборони України

Команда DeepStateUA підписала Меморандум про співпрацю з Міністерством оборони України. Інформація про це з’явилася 13 березня на сторінці команди DeepStateUA.

Мета меморандуму між DeepStateUA та МОУ

Ціль меморандуму – забезпечити обмін даними між Міністерством та командою DeepStateUA, щоб посилити Збройні Сили України актуальною інформацією.

"Співпраця з DeepStateUA дозволить швидко і ефективно накопичувати та обробляти необхідні дані перебігу воєнних дій", – зазначила Катерина Черногоренко, заступниця Міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Чим відома команда DeepState

Команда DeepState розробила мапу війни в Україні яка дозволяє наочно подивитися, як рухається лінія фронту. Це аналітичний проєкт, що висвітлює інформацію щодо перебігу російсько-української війни за допомогою інтерактивної онлайн мапи бойових дій.

Сьогодні наша мапа Deepstatemap.live – це не просто позначення, а суспільна увага, потреба і життя людей, адже нею користуються різні служби та військові у своїй роботі. Дякуємо кожному, хто обрав наші проєкти, допомагає та підтримує. Щодня і щоночі наша команда плідно працює для вас задля перемоги!”, — написали на сторінці команди.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності