• Головна
  • Україна
  • Zara, Pull&Bear, Bershka та інші бренди компанії повертаються в Україну

Zara, Pull&Bear, Bershka та інші бренди компанії повертаються в Україну

Бренд одягу Zara повертається в Україну разом із іншими брендами компанії Inditex

Йдеться про відкриття магазинів одягу таких, як Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home після початку повномасштабного вторгнення.

Після двох років паузи, бренди дистриб’юторської компанії Inditex повертаються в Україну, йдеться про магазини Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home. Компанії залишили український ринок через повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Про це у п’ятницю, 8 березня, повідомили в МЗС України.

Як йдеться в повідомленні, відкриття магазинів Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho та Zara Home є наступним кроком після відновлення роботи McDonald’s, H&M та інших. “Повернення великих міжнародних компаній на український ринок створює нові робочі місця, надає їм доступ до якісних товарів і послуг, підтримує економіку України в часи війни та поглиблює її інтеграцію у світову економіку, зміцнює довіру міжнародного бізнесу та інвесторів у нашу державу та її перемогу,” — зазначило МЗС.

До слова, як повідомило МЗС у своєму дописі на Facebook постскриптум, наступною у черзі компаній, які відновили свою діяльність в Україні після повномасштабного вторгнення, може стати IKEA.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності