• Головна
  • Україна
  • Ще 13 відділень «Нової пошти» відкриють в Німеччині до кінця року

Ще 13 відділень «Нової пошти» відкриють в Німеччині до кінця року

Фото: Володимир Поперешнюк

Нові відділення з’являться у Дюссельдорфі, Дортмунді, Штутгарті, Ганновері, Бремені та інших містах

Компанія «Нова пошта» планує до кінця 2023 року відкрити ще 13 відділень у Німеччині. Про це повідомили в Telegram-каналі Міністерства реінтеграції з посиланням на пресслужбу «Нової Пошти» у неділю, 12 листопада.

На сьогодні вже сім відділень Nova Post працюють на території Німеччини. Зокрема отримання та відправка посилок можливі у Берліні, Гамбурзі, Мюнхені, Дрездені, Франкфурті-на-Майні та Кельні. Як написало Мінреінтеграції, нові відділення планують відкрити у Дюссельдорфі, Дортмунді, Штутгарті, Ганновері, Бремені та інших містах.

Також засновник «Нової пошти» Володимир Поперешнюк зазначив, що наступного року компанія планує відкрити ще 16 відділень закордоном. Відтоді послуги з пересилання надаватимуть в Іспанії, Туреччині, Великій Британії, Греції, Данії, Фінляндії та інших країнах. Список та орієнтовні дати відкриття відділень співвласник компанії поширив на своїй Facebook-сторінці.

Нагадаємо, 27 жовтня «Нова пошта» відкрила перше відділення Nova Post у Латвії. Відділення пошти працює у Ризі, доставка з України в Латвію триває від 5 днів. Загалом вже 68 відділень Nova Post відкрились за кордоном.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності