• Головна
  • Україна
  • Сили оборони під час атаки на російський корабель в Криму знищили також вертоліт Ка-27

Сили оборони під час атаки на російський корабель в Криму знищили також вертоліт Ка-27

Сили оборони під час атаки на російський корабель в Криму знищили також вертоліт Ка-27

Він перебував на палубі судна

Під час атаки дронами на російський патрульний корабель "Сергей Котов" у Криму, Сили оборони знищили ще й вертоліт РФ Ка-27. Він перебував на палубі судна. Про це пише “Суспільне. Крим”, з посиланням на власні джерела.

У повідомленні зазначають, що для розміщення палубної авіації на патрульних кораблях цього проєкту передбачено вертолітний майданчик і ангар.

Речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону також зазначив, що на борту знищеного корвета "Сергей Котов" мав бути ще й вертоліт.

Нагадаємо, в окупованому росіянами Криму у ніч на вівторок, 5 березня, зазнав атаки патрульний катер Чорноморського флоту РФ “Сергій Котов”. Корабель “Сергій Котов” потрапив під удар морського дрона в районі тимчасово окупованої Керчі. Знищення корабля підтвердило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. В українській розвідці опублікували запис перехопленої розмови російських військових про атаку на корабель "Сергей Котов", де командир 184-ї бригади кораблів охорони водного району РФ заявив, що судно атакували 5 БЕКів (безекіпажні катери). У ГУР також повідомили, що, за попередніми даними, внаслідок атаки на патрульний корабель “Сергій Котов” загинуло 7 членів екіпажу, а 6 було травмовано.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності