ЗСУ назвали ще одну гарячу точку боїв на Донеччині

Фото з відкритих джерел

Росіяни намагаються захопити селище Новомихайлівка

Збройні сили України ведуть бої з росіянами на східних околицях Новомихайлівки під Мар'їнкою. Про це повідомив речник Сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховій у коментарі LIGA.net у понеділок, 4 березня.

За його словами, кількість атак окупантів на цьому напрямку часто більша, ніж поблизу Авдіївки. Він зазначив, що оборонна операція триває, бої йдуть на околицях, загарбники вже довго намагаються захопити селище тактикою малих штурмових груп.

Лиховій заявив, що противник завдає масованих артилерійських та авіаційних ударів, а також активно застосовує FPV-дрони, але Сили оборони продовжують стримувати армію Росії.

Раніше український аналітичний канал Deep State написав, що ворог посилив тиск на Новомихайлівку і продовжує закріплюватись у селищі. «Вибити їх звідти за такої лінії зіткнення буде практично нереально», — заявили оглядачі.

Нагадаємо, 17 лютого ЗСУ відійшли з Авдіївки через масовані атаки з боку росіян. 26 лютого українські війська були змушені відійти з Ласточкиного поблизу Авдіївки, а 27 лютого відійшли зі Степового та Сєвєрного. Водночас ЗСУ стабілізували оборону в районі інших населених пунктів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності