• Головна
  • Україна
  • ЗСУ вибили окупантів, які прорвалися на околиці Орлівки в Донецькій області

ЗСУ вибили окупантів, які прорвалися на околиці Орлівки в Донецькій області

Олександр Сирський працює на Авдіївському напрямку

Окупантів з околиць Орлівки вибили воїни двох бригад

Бійці 3-ї окремої штурмової бригади, а також 25-ї окремої повітряно-десантної бригади вибили російських окупантів з околиць села Орлівка у Донецькій області, повідомив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський.

«Хочу відзначити мужність, стійкість і героїзм військовослужбовців 3 штурмової та 25 окремої повітряно-десантної бригад. Вони сміливими та рішучими діями вибили противника, який прорвався на околицю Орлівки», — написав Сирський у четвер, 29 лютого.

Нагадаємо, Орлівка розташована на Авдіївському напрямку, на якому, за словами головнокомандувача, склалася особливо напружена ситуація. Водночас Сирський додав, що Під час роботи в окремих командирів на Авдіївському напрямку були виявлені певні прорахунки у володінні обстановкою та оцінці противника, що безпосередньо вплинуло на стійкість оборони на окремих напрямках. Головнокомандувач запевнив, що вжив усіх заходів для виправлення ситуації на місці, з виділенням додаткового ресурсу боєприпасів та матеріальних засобів, а також потрібних резервів.

Орлівка відіграє важливу роль в обороні та відбитті наступу росіян після втрати Авдіївки. Цей населений пункт є ключовим в лінії оборони, що проходить через Тоненьке, Семенівку, Орлівку та Бердичі.

Як повідомляв LVIV.MEDIA, напередодні Третя окрема штурмова бригада вибила росіян з Красногорівки на Донеччині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності