• Головна
  • Україна
  • Росіяни проводять в Україні максимально дорогу операцію «Майдан-3» — Буданов

Росіяни проводять в Україні максимально дорогу операцію «Майдан-3» — Буданов

Фото: ГУР

Мета спецоперації — посіяти всередині країни думки про нелегітимність української влади

Росія спланувала проведення в Україні найдорожчої у своїй історії інформаційно-психологічної операції. Спецоперація триває зараз, однак вона вже провалилася, заявив Кирило Буданов на пресконференції «Україна. Рік 2024» у неділю, 25 лютого.

«Вони не знайшли нічого кращого, як назвати цю операцію «Майдан-3» — вона так офіційно в їхніх документах і називалася. Це максимально дорога операція для них і вона вже практично провалилася. В рамках цієї операції вони спланували наступне: створити ситуацію, при якій поставити під сумнів легітимність прийняття рішень в Україні в період після 20 травня цього року. Вони розраховували на певну смуту в українському суспільстві у звʼязку з цим, яка буде спроєктована на наше військо», — зазначив Буданов.

У першій половині червня росіяни планували завдати поразки на сході, користуючись розхитаною ситуацією в армії. Однак, за словами Буданова, ця спецоперація РФ провалилася.

До слова, у листопаді минулого року Зеленський заявив, що Росія планує поширити в Україні новий план дезінформації «Майдан-3», аби посіяти у країні хаос та зрештою усунути від влади президента. Інформацію про спецоперацію Зеленський отримав від партнерів та розвідки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності