• Головна
  • Війна
  • Росія знала про плани українського контрнаступу ще до його початку

Росія знала про плани українського контрнаступу ще до його початку

Росія знала про плани українського контрнаступу ще до його початку

За словами президента, про плани ЗСУ має знати якомога менше людей

Росіяни знали про план українського контрнаступу ще до того, як він почався, заявив Володимир Зеленський на пресконференції після форуму “Україна. Рік 2024” у неділю, 25 лютого.

“Чим менше людей знає плани української армії, тим швидше буде перемога. План є, деталі не зможу сказати. Скажу відверто, наші плани щодо контрнаступу восени минулого року були на столі Кремля до того як почалися контрнаступальні дії”, — сказав Володимир Зеленський.

Президент зазначив, що Україна раніше мала “кулак” для наступу, однак чотири бригади не отримали обіцяну партнерами техніку, тож плани щодо цього наступу провалилися.

Раніше Володимир Зеленський відмовився говорити про майбутні наступальні та оборонні дії ЗСУ. “Я не можу вам сказати про цілі. У нас були складнощі на півдні, тому що всі навколо говорили, які в нас цілі… Вибачте… що не можу вам сказати, не можу вам сказати жодної деталі з наших контрнаступальних та оборонних дій наступного року”, — сказав Зеленський у грудні минулого року.

Нагадаємо, на пресконференції 25 лютого вперше за два роки повномасштабної війни Зеленський озвучив втрати серед українських військових.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності