• Головна
  • Україна
  • На Київщині виявили ще одну вантажівку з нелегальними сигаретами на 34 млн грн

На Київщині виявили ще одну вантажівку з нелегальними сигаретами на 34 млн грн

На Київщині виявили ще одну вантажівку з нелегальними сигаретами на 34 млн грн

Раніше БЕБ на Закарпатті виявили дві цистерни та ще одну вантажівку з сигаретами невідомого походження

На Київщині правоохоронці вилучили четверту вантажівку з сигаретами без акцизу на 34 млн грн, які контрабандисти планували транспортувати за кордон, повідомили у БЕБ. Раніше детективи БЕБ вже виявили на Закарпатті та пункті пропуску “Красноїльськ” дві цистерни та одну вантажівку з підробленими сигаретами загальною вартістю близько 21 млн грн.

Як додали у Держприкордонслужбі, четверту вантажівку з безакцизними сигаретами виявили на Київщині. У рефрижераторі знайшли та вилучили понад 400 тис. пачок, який контрабандисти замаскували палетами з пустими банками й таким чином планували переправити за кордон. Загальна вартість вилученого складає 34 млн грн.

До слова, це вже не перша велика партія підроблених сигарет, яку виявили з початку лютого. Раніше, 7 лютого, в автоцистерні, яка прямувала до Румунії, прикордонники знайшли 65 тисяч пачок сигарет вартістю 4,5 млн грн на пункті пропуску “Красноїльськ”. Через два дні в цьому ж пункті пропуску вилучили ще понад 165 тис.пачок без марок акцизного податку вартістю близько 12 млн грн. Окрім того, 14 лютого на Закарпатті знайшли ще одну цистерну з 259 ящиками підакцизних товарів на суму більше ніж 3,2 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності