• Головна
  • Україна
  • На Буковині водій намагався незаконно вивезти з України понад 167 тис. пачок сигарет у газовій цистерні

На Буковині водій намагався незаконно вивезти з України понад 167 тис. пачок сигарет у газовій цистерні

На Буковині водій намагався незаконно вивезти з України понад 167 тис. пачок сигарет у газовій цистерні

Загальна вартість сигарет, які перевозив порушник, складає майже 12 млн грн

У Чернівецькій області водій вантажного авто намагався незаконно вивезти з України в Румунію сигарети у газовій цистерні. Правоохоронці виявили у цистерні понад 167 тис. пачок Marble та Malboro. Загальна вартість партії контрабанди складає майже 12 млн грн. Сигарети, авто та цистерну у чоловіка конфіскували, повідомили у пресслужбі Державної митної служби України у суботу, 10 лютого.

За даними правоохоронців, водій прибув у пункт пропуску Красноїльськ — Вікову де Сус 9 лютого. Чоловік прямував до Румунії та перевозив газову цистерну. Під час проходження митного контролю, водій запевняв правоохоронців, що цистерна порожня, проте вони вирішили її просканувати. Сканування показало, що у “порожній“ автоцистерні були складені коробки.

Коли митники відкрили цистерну, то виявили там пакунки з сигаретами. Загалом порушник намагався вивезти з країни 167 500 пачок сигарет марок Marble та Malboro. Орієнтовна вартість цієї партії контрабанди складає 11 млн 975 тис. грн. Правоохоронці конфіскували у зловмисника сигарети, а також авто та цистерну. За фактом порушення митних правил вони склали адміністративний протокол, чоловікові загрожує до 12 млн грн штрафу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності