Львів’янка намагалась незаконно провезти через кордон телефони XIAOMI на 1.8 млн грн

Львів’янка намагалась незаконно провезти через кордон телефони XIAOMI на 1.8 млн грн

Жінка не задекларувала 219 мобільних телефонів

30-річна львів’янка намагалася провезти через кордон незадекларовані нові мобільні телефони. Жінка перевозила гаджети на загальну суму 1.8 млн грн, повідомила пресслужба Львівської митниці у п’ятницю, 15 грудня.

За даними правоохоронців, 30-річна львів’янка їхала з Польщі за кермом автомобіля Dodge. 14 грудня близько 22:30 вона прибула в пункт пропуску «Шегині — Медика». Для проходження митного контролю зловмисниця стала на смугу «зелений коридор».

Митники вирішили провести додаткову перевірку автомобіля. Тоді вони виявили в багажнику вантаж — великі коробки. У цих коробках жінка перевозила нові мобільні телефони XIAOMI REDMI NOTE 12. За підрахунком працівників митниці, в багажнику львів’янки було 219 смартфонів, загальною вартістю близько 1.8 млн грн, які вона не задекларувала.

Техніка на 1.8 млн. гривень: львівʼянка не легалізувала «різдвяні подарунки»14 грудня близько 22. 30 в пункт пропуску «Шегині - Медика» із Польщі прибув транспортний засіб «DOGE», яким керувала 30-річна мешканка Львова.Для проходження митного контролю вона обрала смугу руху «зелений коридор». Однак під час огляду багажного відсіку та салону авто працівники митниці виявили товар, що перевищує неоподатковану норму ввезення: 219 мобільних телефонів XIAOMI REDMI NOTE 12. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, відповідно до ч.2 ст.471 МКУ.Орієнтовна вартість товару - 1,8 млн. гривень.

Posted by Львівська митниця on Thursday, December 14, 2023

За фактом порушення правоохоронці слали адміністративний протокол, телефони у жінки вилучили. За порушення правил проходження митного контролю 30-річна львів’янка буде зобов’язана сплатити штраф — 134,2 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності