• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті БЕБ знайшло третю цистерну з нелегальними сигаретами

На Закарпатті БЕБ знайшло третю цистерну з нелегальними сигаретами

Контрабандисти сховали цистерну з сигаретами, але її все одно знайшли, фото БЕБ

Раніше дві цистерни контрабандистів сигарет вилучили на кордоні з Румунією

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) вилучили третю цистерну з сигаретами, яка належала контрабандистам. Раніше в лютому БЕБ перешкодило контрабандистам вивезти сигарети до Румунії у двох цистернах.

Як повідомило БЕБ у п’ятницю, 16 лютого, контрабандисти заховали бензовоз із сигаретами на території одного з підприємств на Закарпатті. В цистерні було майже 65 тисяч пачок сигарет без акцизних марок вартістю 5 млн грн.

Раніше правоохоронці виявили вантажівку з сигаретами на 4,5 млн грн, а за кілька днів уже на пункті митного пропуску викрили ще одну, із товаром на 12 млн грн. Третю цистерну контрабандисти намагалися сховати на території приватного підприємства в Закарпатській області.

Як пояснили у Бюро економічної безпеки, спершу вантажівки з сигаретами проїжджали пункт митного контролю як порожні, а поверталися до України із пальним.

Як уточнили у прокуратурі, вантажівка рухалась за тим самим маршрутом, що і дві попередні – на митний пост «Красноїльськ» Чернівецької митниці. Однак, під час затримання попереднього газовозу з контрабандою на 12 млн грн, організатори вирішили не ризикувати та виїхали з території Чернівецької області. Щоб приховати злочин вантаж повезли до Закарпатської області, де залишили на одній зі стоянок. Наразі детективи БЕБ встановлюють усіх причетних до цієї схеми контрабанди сигарет.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності