Міноборони створює застосунок для військових “Армія+”

Міноборони створює застосунок для військових “Армія+”

Застосунок обіцяють запустити влітку

Міноборони створює застосунок для військових Армія +. Його запустять влітку. Про це 21 лютого повідомив Міністр оборони Рустем Умєров на своїй сторінці у Facebook.

Міноборони створює застосунок для військових. Часто чую від бійців скарги на надмірну паперову роботу — заповнення паперових журналів, безкінечні рапорти. Наше рішення — оцифрувати максимально все. Рапорт у декілька кліків, посвідчення захисника, відгук щодо служби, скарги та ідеї, комплексна база знань онлайн, можливість для самоосвіти — все це буде у єдиному місці. У застосунку Армія+. Запуск очікується влітку.Катерина Черногоренко____The Ministry of Defenсe is creating an application for our defenders.I often hear complaints from soldiers about excessive paperwork—filling out paper logs, endless reports.Our solution is to digitize everything as much as possible.A report in a few clicks, a military certificate, service feedback, complaints and ideas, a comprehensive online knowledge base, opportunities for self-education—all in one place.In the Army+ application.The launch is expected this summer.

Posted by Рустем Умєров / Rustem Umerov on Wednesday, February 21, 2024

“Часто чую від бійців скарги на надмірну паперову роботу — заповнення паперових журналів, безкінечні рапорти. Наше рішення — оцифрувати максимально все. Рапорт у декілька кліків, посвідчення захисника, відгук щодо служби, скарги та ідеї, комплексна база знань онлайн, можливість для самоосвіти — все це буде у єдиному місці”, — написав Рустам Умєров.

Нагадаємо, уряд запускає освітній застосунок «Мрія» з електронним учнівським квитком. Застосунок міститиме бібліотеку з контентом для дітей та інформацію про освітні програми, курси, позашкільні активності, а також допоможе будувати індивідуальну освітню траєкторію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності