• Головна
  • Україна
  • Хмельницька ОВА отримала нового керівника майже через рік після звільнення попереднього

Хмельницька ОВА отримала нового керівника майже через рік після звільнення попереднього

Сергій Тюрін стане головою Хмельницької ОВА, фото Сергія Тюріна

Сергій Тюрін дотепер був першим заступником голови Хмельницької ОВА

Кабінет міністрів України на засіданні у п’ятницю, 16 лютого, погодив призначення Сергія Тюріна головою Хмельницької обласної державної (військової) адміністрації, повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

До цього Тюрін був першим заступником начальника голови Хмельницької ОВА. Він також фактично виконував обов'язки керівника адміністрації з моменту звільнення його попередника Сергія Гамалія.

Хмельниччина залишалася без начальника обласної адміністрації майже рік. Попереднього голову Хмельницької ОВА Сергія Гамалія звільнили у березні 2023-го року після поширення в мережі інформації про те, що поліція зупинила його за кермом напідпитку і склала на нього протокол.

За інформацією «Суспільного», Сергій Тюрін до роботи у Хмельницькій ОВА був успішним київським адвокатом, який спеціалізувався на сферах судової практики, вирішення корпоративних спорів, захисту керівників та власників бізнесу від кримінальних переслідувань. Сергій Тюрін є одним із засновників київського ТОВ «Юридична фірма С.Т. ПАРТНЕРС», яке було засноване у 2018 році та займається консультуванням з питань комерційної діяльності та керування. Також Тюрін з 2018 року є засновником і керівником київського адвокатського об’єднання «С.Т. Партнерс». Також він очолює Хмельницький районний осередок ГО «Земляцтво “Хмельниччина”».

Сергій Тюрін вступить на посаду після того, як указ про його призначення підпише президент.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності