Кабмін погодив звільнення голови Тернопільської ОДА

Кабмін погодив звільнення голови Тернопільської ОДА

Володимира Труша звільнили з посади очільника Тернопільської ОДА

Кабінет міністрів у середу, 27 грудня, погодив звільнення Володимира Труша з посади голови Тернопільської обласної державної адміністрації. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук. Хто замінить Труша, наразі невідомо.

28 грудня звільнення Труша погодив Володимир Зеленський. Відповідний наказ оприлюднений на сайті президента. Голову Тернопільської ОДА звільнили згідно з поданою ним заявою.

Володимир Труш у березні 2020 року став головою Тернопільської обласної державної адміністрації. У 2020 році був обраний до Тернопільської облради 7-го скликання, як безпартійний від партії "Слуга Народу". Раніше також обіймав посаду голови Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області.

У 2023 році НАБУ і САП затримали голову Тернопільської обласної ради та двох заступників Володимира Труша, щодо одержання хабаря. Володимир Труш, ситуацію зазначив, що його заступники начебто не мають трудових відносин з військовою адміністрацією, а були військовослужбовцями. 

Нагадаємо, нещодавно Кабмін призначив нових голів Донецької та Рівненської ОДА. Головою Рівненської ОДА став Олександр Коваль, а очільником Донецької ОДА — Вадим Філашкін.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності