• Головна
  • Україна
  • Кабмін погодив призначення нових голів Донецької та Рівненської ОДА

Кабмін погодив призначення нових голів Донецької та Рівненської ОДА

Кабмін погодив призначення нових голів Донецької та Рівненської ОДА

Головою Рівненської ОДА стане Олександр Коваль, а очільником Донецької ОДА — Вадим Філашкін

У вівторок, 12 грудня, Кабінет міністрів України погодив призначення нових голів Донецької та Рівненської обласних державних адміністрацій. Вадим Філашкін очолить Донецьку ОДА, а керівником Рівненської ОДА стане Олександр Коваль. Про це повідомив представник уряду у ВР Тарас Мельничук.

Вадим Філашкін у 2015–2016 роках працював заступником начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області. З 2019 року — заступник голови Донецької облдержадміністрації.

Олександр Коваль у травні 2016 року був призначений на посаду першого заступника голови Костопільської районної державної адміністрації. З 2019 року по 2020 роки очолював Костопільську районну державну адміністрацію. Протягом грудня 2020 року–березня 2021 року був першим заступником міського голови Костопільської міськради. Із березня 2021 року він обіймав посаду голови Рівненської районної державної адміністрації.

Також уряд 12 грудня погодив призначення голови Дніпровської РДА Дніпропетровської області В’ячеслава Мамонова та очільника Корюківської РДА Чернігівської області Павла Мірошниченка.

Нагадаємо, колишнього очільника Донецької ОДА Павла Кириленка звільнили з посади у вересні 2023 року. Керівника Рівненської ОВА Віталія Коваля звільнили з посади у листопаді, пізніше ВР призначила його головою Фонду держмайна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності