• Головна
  • Україна
  • Суд взяв під варту бізнес-партнера Пашинського Сергія Тищенка

Суд взяв під варту бізнес-партнера Пашинського Сергія Тищенка

Сергій Тищенко. Фото з відкритих джерел

Тищенко може внести 363 млн грн застави

Вищий антикорупційний суд відправив бізнесмена Сергія Тищенка під варту до 11 квітня з можливістю внести 363 млн грн застави, повідомив журналіст Олег Новіков 13 лютого.

Сергій Тищенко є бізнес-партером екснардепа Сергія Пашинського. Їх підозрюють у привласненні конфіскованих нафтопродуктів на понад 1 млрд грн. У САП повідомили, що якщо Тищенко внесе заставу, на нього будуть покладені процесуальні обов'язки.

Нагадаємо, правоохоронці оголосили підозру екснардепу Сергію Пашинському, який з березня до червня 2014 року очолював Адміністрацію президента, його бізнес-партнеру Сергію Тищенку та чотирьом їхнім спільникам. Їх підозрюють у незаконному привласненні та продажі 97 тис. тонн конфіскованих державою нафтопродуктів на майже 1 млрд грн, які повинні були піти на потреби армії.

Окрім Пашинського та Тищенка підозру отримали колишній директор і ексзаступник директора державного підприємства «Укртранснафтопродукт», а також менеджер держпідприємства і директор приватного товариства. Правоохоронці вважають Сергія Пашинського організатором злочинної організації. Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності