• Головна
  • Україна
  • Росіяни знову атакували Україну «Шахедами», є влучання у Дніпрі

Росіяни знову атакували Україну «Шахедами», є влучання у Дніпрі

Росіяни вночі атакували «Шахедами» Дніпро, фото Сергія Лисака

Росіяни, зокрема, влучили в енергетичний об’єкт

Російські загарбники ввечері понеділка, 12 лютого, та вночі вівторка, 13 лютого, знову атакували Україну дронами-камікадзе Shahed, випустивши загалом 23 дрони. 16 дронів-камікадзе збила ППО, є влучання у Дніпрі.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, росіяни влучили в енергетичний об’єкт. На місці спалахнула пожежа, яку рятувальники ліквідували. Крім того, росіяни влучили в інфраструктурний об’єкт, де також сталася пожежа, яку вже теж загасили.

Додамо, що в ніч на понеділок росіяни також атакували Дніпропетровщину, зокрема, після удару були знеструмлення в Павлоградському районі.

Як повідомили в енергетичній компанії ДТЕК, росіяни обстріляли теплоелектростанцію. ДТЕК не вказує назву об’єкта і не уточнює, чи розташований він у Дніпрі.

«Внаслідок атаки серйозно пошкоджено обладнання підприємства. Станція припинила виробництво електроенергії. Після припинення обстрілів енергетики розпочали ліквідацію наслідків та відновлення роботи обладнання», — сказано в повідомленні.

Як повідомили у Повітряних силах, росіяни за вечір понеділка та ніч вівторка випустили по Україні 16 дронів-камікадзе Shahed 136/131. 16 дронів збила ППО. Дрони збивали над Дніпропетровською, Запорізькою та Херсонською областями. Зокрема, над Дніпропетровщиною збили 10 дронів.

Як додали в Повітряних силах, росіяни запускали дрони з Приморсько-Ахтарська (РФ) та мису Чауда (Крим).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності