• Головна
  • Україна
  • Вночі над Україною ППО збила 40 з 45 «Шахедів», є постраждалі та руйнування

Вночі над Україною ППО збила 40 з 45 «Шахедів», є постраждалі та руйнування

Збитий Shahed, фото ілюстративне

Ворожі безпілотники збивали над дев’ятьма областями

У ніч на неділю, 11 лютого, окупанти завдали по Україні удару 45-ма ударними безпілотниками Shahed-136/131 з районів Балаклави та мису Чауда окупованого Криму, повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Як сказано в повідомленні, повітряний напад відбивали підрозділи зенітних ракетних військ, мобільних вогневих груп Повітряних Сил та Сил оборони України, засоби радіоелектронної боротьби. В результаті бойової роботи знищено 40 дронів-камікадзе Shahed у межах Київської, Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Одеської, Дніпропетровської та Херсонської областей.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив про влучання в ММиколаєві. За його словами, внаслідок влучань відбулося займання на відкритій території інфраструктурного обʼєкта, яке оперативно ліквідували підрозділи ДСНС. Також пошкоджень зазнали адміністративна будівля, житлові будинки, автомобілі, газопровід. Поранення дістала одна людина - стан середнього ступеня тяжкості. Наразі чоловіку надається вся необхідна медична допомога, заявив Кім.

Також відомо, що у Дніпропетровській області через падіння уламків виникла пожежа, яку оперативно загасили, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. Поранений 39-річний чоловік. Його стан задовільний, лікуватиметься вдома.

У Силах оборони півдня України зазначили, що ворожа атака тривала понад п’ять з половиною годин. Пріоритетом ворога знову була смуга прибережної інфраструктури та агропромислові об'єкти.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності