Росіяни вночі атакували Одещину: четверо людей поранені

Росіяни вночі атакували Одещину: четверо людей поранені

Пошкоджено припортову інфраструктуру

Протягом ночі 10 лютого росіяни завдали Одещині дронові атаки. Трьома хвилями тривалістю півтори, дві з половиною і знов півтори години росіяни атакували Одещину безпілотниками типу “Shahed”. Про це 10 лютого повідомили у Силах оборони півдня.

Першу хвилю спрямували по обласному центру. Всі 9 дронів були знищені підрозділами протиповітряної оборони. Однак, уламки одного зі збитих БпЛА пошкодив технічну споруду припортової інфраструктури. Поранений один з працівників підприємства.

Другу і третю хвилі атак росіяни спрямовували по припортовій інфраструктурі Подунав’я. Тут вдалось знищити 12 дронів. Однак, ворожі безпілотники поцілили в припортові об’єкти. Там поранено 3 працівників. Вони у важкому стані госпіталізовані до лікарні.

А також поцілили по цивільній інфраструктурі Ізмаїла. Там понівечено технічні приміщення промислових і сервісних об’єктів, пошкоджено дорожнє покриття, вантажні та легкові автівки, в кількох житлових будинках вибиті вікна, побито фасади та дахи. На території Ізмаїльського району внаслідок атаки, падіння уламків збитого дрона спричинило пожежу приватного будинку і гаража.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності