• Головна
  • Україна
  • Експрацівниця банку в Києві видурила у VIP-клієнтів 86 млн грн

Експрацівниця банку в Києві видурила у VIP-клієнтів 86 млн грн

38-річна киянка видурила у VIP-клієнтів банку 86 млн грн. Фото: Нацполіція

Серед ошуканих клієнтів були працівники МВС

У Києві правоохоронці затримали колишню працівницю банку, яка виманила у VIP-клієнтів майже 86 млн грн. 38-річна киянка просила у ексклієнтів гроші у борг під відсотки, проте після їх отримання зникала, повідомили у Нацполіції 5 лютого.

Правоохоронці встановили, зловмисниця раніше працювала менеджеркою банку по роботі з VIP-клієнтами. Після свого звільнення 38-річна киянка вирішила використати довіру ексклієнтів. “Щоб уникнути підозр, шахрайка орендувала приміщення під справжнім банківським відділенням та приховала інформацію про своє звільнення. Там жінка просила в ексклієнтів гроші в борг під відсотки”, — повідомили у Нацполіції.

Киянка обіцяла клієнтам якнайшвидше віддати гроші та писала розписку для переконливості. Проте після отримання грошей вимикала телефон і зникала. Під виглядом позики жінка видурила майже 86 млн грн, серед її клієнтів були, зокрема, працівники МВС.

Слідчі оголосили киянці про підозру у шахрайстві. У поліції також додали, що жінка намагалася втекти, однак правоохоронці її затримали. Суд вже обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 30 млн грн застави. Наразі слідчі встановлюють інших причетних до схеми осіб.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності