• Головна
  • Україна
  • SKYLERR вирішила відмовитись від подальшої участі у нацвідборі “Євробачення-2024”

SKYLERR вирішила відмовитись від подальшої участі у нацвідборі “Євробачення-2024”

Фото: Іnsider.ua

Співачка вважає, що після збою в “Дії“ голосування за переможця може бути непрозорим

Співачка SKYLERR вирішила не брати участь в подальшому голосуванні за переможця нацвідбору “Євробачення-2024” та зняла свою кандидатуру. Причиною такого рішення став збій у застосунку “Дія“ під час початку голосування 3 лютого. Співачка вважає, що після збою, голосування не можна вважати прозорим. Про це вона написала у своїй сторінці в Instagram у неділю, 4 лютого.

“Важке рішення, правда, але я знімаю свою кандидатуру в Нацвідборі на Євробачення 2024. На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту”, — написала SKYLERR. Своє рішення співачка аргументувала тим, що не зможе довіряти результатам голосування після збою в застосунку “Дія“. На її думку, голоси за кандидатів могли зарахуватися некоректно.

“Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті. В цих піар-перегонах, які склались через цю ситуацію, брати участь мені нецікаво”, — додала SKYLERR.

Оновлено: “Суспільне мовлення” — організатори нацвідбору “Євробачення-2024”, — зазначили, що на фінальному етапі конкурсу неможливо зняти кандидатуру SKYLERR з голосування. “Якщо за результатом голосування SKYLERR стане переможницею Національного відбору, артистка може відмовитись від укладання договору із Суспільним Мовленням на участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення“, — зазначили організатори.

Нагадаємо, 3 лютого у “Дії” стався збій після того, як відкрилися лінії для голосування за переможця національного відбору на Євробачення-2024. Збій спричинило перевантаження через велику кількість користувачів, які намагалися проголосувати. У неділю, 4 лютого, станом на 11:00 роботу застосунку повністю відновили. Голосування триватиме до 19:05, а після цього розпочнеться прямий ефір, де оголосять переможця відбору.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності