• Головна
  • Україна
  • У “Дії” стався збій під час голосування за переможця Нацвідбору на Євробачення-2024

У “Дії” стався збій під час голосування за переможця Нацвідбору на Євробачення-2024

У “Дії” стався збій під час голосування за переможця Нацвідбору на Євробачення-2024

Оголосити переможця конкурсу планують ввечері у неділю, 4 лютого

У суботу, 3 лютого, у “Дії” стався збій після того, як відкрилися лінії для голосування за переможця національного відбору на Євробачення-2024. Про збій у голосуванні повідомляли користувачі застосунку, також це підтвердили у “Дії”.

“Скільки охочих проголосувати за свого кандидата-фаворита Нацвідбору! Дії треба трошки часу, щоб оговтатись від такої кількості відвідувачів. Тож, якщо у вас не відкривається Опитування — спробуйте проголосувати через декілька хвилин!” — написали у пресслужбі.

У пресслужбі Євробачення зазначили, що голосування за переможця буде продовжено.

Оновлено. Ведучий Нацвідбору Артур Мірошниченко повідомив, що переможця Нацвідбору Євробачення-2024 у суботу, 3 лютого, не визначать. Голосування триватиме з моменту відновлення “Дії” та протягом 4 лютого — орієнтовно о 19:05 лінії голосування закриють та оголосять переможця конкурсу. Станом на 11:00, 4 лютого, роботу застосунку повністю відновили.

Нагадаємо, у суботу, 3 лютого, в Україні проходить фінал Нацвідбору на Євробачення-2024. За перемогу змагається 11 виконавців. Переможець поїде до Швеції та представлятиме Україну на пісенному конкурсі. Минулого року на Нацвідборі на Євробачення переміг гурт TVORCHI, він зайняв шосте місце на конкурсі у Ліверпулі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності