• Головна
  • Україна
  • Україна братиме участь у «Євробаченні-2024»: у нацвідборі нововведення

Україна братиме участь у «Євробаченні-2024»: у нацвідборі нововведення

Євробачення. Фото з відкритих джерел

Музичним продюсером нацвідбору стане Дмитро Шуров (Pianoбой)

Україна братиме участь у пісенному конкурсі «Євробачення – 2024». Відбудеться він у шведському Мальте, після перемоги Loreen.

Про це повідомляє Суспільне.

Музичним продюсером нацвідбору стане, як і торік, музикант і композитор Дмитро Шуров (Pianoбой). Втім цього разу нацвідбір матиме нововведення. Зокрема, приймання заявок на участь у нацвідборі й новий сезон «Євробачення» розпочнеться днями.

«Звертаюся зараз до всіх: вмикайтесь, ми маємо створити й обрати наступну пісню, якою буде пишатися країна, пісню, яка підкорить серця всієї Європи й запалить нову зірку з України. Цього року на вас чекає сюрприз — ви зможете самі обрати одного з фіналістів. Попереду багато цікавого", — розповів Шуров.

За словами Голови делегації України на Євробаченні Оксани Скибінської, більше інформації про умови та новинки нацвідбору з’явиться вже цього тижня, коли стартує приймання заявок. Втім цього року українцям дозволять «ще більше долучитися до  ухвалення ключових рішень відбору».

Нагадаємо, що Євробачення-2023 пройшло у Ліверпулі від імені України. Переможницею конкурсу стала шведська співачка Loreen, яка виконала пісню Tattoo. Тим часом український колектив TVORCHI з композицією Heart of Steel посіли шосте місце.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності