• Головна
  • Україна
  • Помер ще один постраждалий від теракту в сільраді на Закарпатті

Помер ще один постраждалий від теракту в сільраді на Закарпатті

Фото:

Померлим виявився 46-річний депутат Керецьківської сільради

На Закарпатті в обласній лікарні помер ще один поранений після вибуху гранат в сільраді Керецьківської громади. Чоловік помер у понеділок, 15 січня. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола.

За його словами, померлим виявився 46-річний депутат Керецьківської сільської ради Мирослав Нитка. Чоловік помер від отриманих осколкових поранень.

Як зазначив заступник голови Мукачівської районної ради Роман Тарабій, померлий Мирослав Нитка був позафракційним депутатом. Також Нитка очолював відділ Центру надання адміністративних послуг Керецьківської територіальної громади.

Нагадаємо, удень у п’ятницю, 15 грудня, 54-річний депутат Керецьківської сільради від “Слуги народу” Сергій Батрин під час розгляду на сесії бюджету на 2024 рік кинув три бойові гранати, унаслідок чого постраждали 26 людей. Відомо, що Батрин готувався до теракту, адже залишив удома передсмертну записку, зміст якої правоохоронці не розголошують. У суботу, 16 грудня, один з поранених помер у свалявській лікарні, перед цим йому ампутували ногу. А в неділю, 17 грудня, Батрину, який перебуває з пораненнями у лікарні, повідомили про підозру в теракті.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності