• Головна
  • Україна
  • Депутат, який підірвав гранати в сільраді на Закарпатті, залишив передсмертну записку

Депутат, який підірвав гранати в сільраді на Закарпатті, залишив передсмертну записку

Через вибухи гранат постраждали 26 людей, скрин з відео поліції

54-річний депутат Керецьківської сільської ради Сергій Батрин, який вчинив теракт у будівлі сільради під час сесії, де розглядали бюджет на 2024 рік, залишив удома передсмертну записку, повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко на брифінгу у Львові 15 грудня.

За словами Клименка, із записки випливає, що депутат готувався до підриву гранат. Більше інформації міністр не повідомив, пославшись на таємницю слідства, передала присутня на брифінгу кореспондентка LVIV.MEDIA.

Нагадаємо, 54-річний депутат Керецьківської сільської ради від «Слуги народу» вдень у п’ятницю кинув три гранати під час того, як у будівлі проходила сесія, на якій депутати мали ухвалити бюджет на 2024 рік. Батрин вимагав, щоб спершу депутати прозвітували про виконання бюджету на 2023 рік. Також Батрин виступав проти надбавок сільському голові. Унаслідок вибухів постраждали 26 людей, шестеро з них у важкому стані.

Наразі, як повідомив журналіст Віталій Глагола, Сергій Батрин перебуває в лікрані у Сваляві. Стан депутата важкий, але прогнози лікарів — оптимістичні. Палату, де лежить Батрин, охороняє поліція від самосуду родичів тих, хто був у приміщенні в момент вибуху.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності