• Головна
  • Україна
  • Безуглу відкликали з посади заступниці голови комітету з нацбезпеки

Безуглу відкликали з посади заступниці голови комітету з нацбезпеки

Безуглу відкликали з посади заступниці голови комітету з нацбезпеки

За таке рішення ще має проголосувати парламент

Нардепку від партії “Слуга народу” Мар’яну Безуглу відкликали з посади заступниці голови комітету ВР з національної безпеки. За відповідне рішення проголосував Комітет Ради з питань нацбезпеки. Про це 5 січня повідомило NV з посиланням на власні джерела.

Відкликання Безуглої з посади підтвердив депутат Верховної Ради Вадим Івченко.

“Вважаю, що у Верховній Раді на відповідних посадах мають знаходитися люди, які підсилюють наші позиції — в політичному та інформаційному просторах”, — написав він.

Народний депутат Ярослав Железняк повідомив, що Безуглу відкликали тільки з посади заступниці, тобто вона і надалі залишатиметься членом Комітету безпеки, оборони та розвідки. Голосування комітету також має затвердити Парламент.

Мар’яна Безугла вже відреагувала на рішення Комітету: “Зроблено все було максимально підступно: голова Комітету поставив на голосування, коли я його попередила, що запізнюсь на засідання, за моєї відсутності; а колеги проголосували”.

Мар'яна Безугла – народна депутатка України дев’ятого скликання від партії “Слуга народу”, заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки. Безугла неодноразово потрапляла у скандали, також вона відома своєю критикою Валерія Залужного. Безугла з листопада 2023 року закликала головнокомандувача ЗСУ Залужного піти у відставку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності