• Головна
  • Україна
  • Наталія Гуменюк заперечила інформацію про своє звільнення з посади речниці Сил оборони півдня

Наталія Гуменюк заперечила інформацію про своє звільнення з посади речниці Сил оборони півдня

Фото: Детектор медіа

Гуменюк пояснила, що її допис на Facebook-сторінці неправильно інтерпретували

Наталія Гуменюк спростувала інформацію щодо свого звільнення з посади керівниці Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України “Південь”. Військовослужбовиця зазначила, що ЗМІ неправильно інтерпретували її публікацію у Facebook. Про це повідомило видання “Детектор медіа” з посиланням на коментар Гуменюк у неділю, 3 грудня.

Раніше у ЗМІ поширилась новина про те, що Наталія Гуменюк пішла з посади керівниці Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України “Південь”. Водночас військовослужбовиця на Facebook-сторінці зазначила нове місце роботи — пресслужбу Морської охорони у Державній прикордонній службі України. Припущення про звільнення з посади речниці Сил оборони Півдня з’явилися після публікації на сторінці Наталії Гуменюк:

“Коли попереду багато цікавого, а хтось там вангував, що Гуменюк фсьо... правда в тому, що Гуменюк дійсно фсьо по силах”,йдеться в дописі. 

Однак у коментарі “Детектор медіа” Наталія Гуменюк сказала, що її слова неправильно інтерпретували. Військовослужбовиця заявила, що не залишила посаду речниці Сил оборони півдня.

“На моїй Facebook-сторінці лише вказано, що я очолила Об'єднаний координаційний пресцентр, і все. З чого ви взяли, що я його вже не очолюю?”, — відповіла Гуменюк.

За словами військовослужбовиці, її допис насправді означав те, що їй все до снаги. Водночас на уточнювальне запитання про те, чи залишаєтеся вона на своїх посадах, Гуменюк відповіла: “Абсолютно”.

Додамо, що Наталія Гуменюк обіймає посаду помічниці начальника регіонального управління Морської охорони Державної прикордонної служби України з питань взаємодії із засобами масової інформації. З квітня 2022 року вона також очолює Об'єднаний координаційний пресцентр Сил оборони України “Південь”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності