• Головна
  • Україна
  • “Київстар” відновив роботу. Абонентам пообіцяли компенсацію за незручності

“Київстар” відновив роботу. Абонентам пообіцяли компенсацію за незручності

“Київстар” відновив роботу. Абонентам пообіцяли компенсацію за незручності

Наразі сервіси працюють у звичному режимі

Мережа оператора мобільного зв'язку “Київстар” завершує стабілізацію після хакерської атаки. Найближчим часом компанія повідомить про нарахування бонусів та компенсацій абонентам, які не могли користуватись послугами зв'язку. Наразі сервіси працюють у звичному режимі. Також у звичному режимі функціонує послуга LTE в Україні та в міжнародному роумінгу. Про це у середу, 20 грудня, написали журналісти hromadske з посиланням на пресслужбу компанії.

Як зазначається, спеціалісти “Київстар” усунули проблеми зі зв'язком, які виникли зранку 20 грудня в низці міст на заході та півдні України. У компанії зазначили, що нарахування бонусів і компенсацій абонентам, які не могли користуватися послугами зв'язку через хакерську атаку, буде здійснено лише після повної стабілізації роботи мережі та запуску всіх послуг.

Пізніше гендиректор “Київстару” Олександр Комаров заявив, що компанія відновила усі послуги на 100% як в Україні, так і за кордоном. За його словами, тепер для користування послугами компанії немає жодних обмежень.

Нагадаємо, вранці середи, 20 грудня, у мережі “Київстар” стався збій у роботі. При спробі зателефонувати після майже хвилинної мовчанки на екрані телефону з’являвся напис про відсутність мобільної мережі. Неможливо також було перевірити стан рахунку і скористатися іншими послугами у додатку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності