• Головна
  • Україна
  • Нардеп Дубінський написав заяву на проходження поліграфа, щоб довести своє побиття у СІЗО

Нардеп Дубінський написав заяву на проходження поліграфа, щоб довести своє побиття у СІЗО

Нардеп Дубінський написав заяву на проходження поліграфа, щоб довести своє побиття у СІЗО

Нардеп заявив, що згоден пройти лише той поліграф, який перебуває в користуванні Національного антикорупційного бюро

Народний депутат Олександр Дубінський, якого підозрюють у державній зраді, написав заяву на проходження поліграфа, аби підтвердити своє побиття у київському СІЗО. Заяву Дубінського від дев’ятого грудня оприлюднили адвокати депутата. Про це повідомило hromadske з посиланням на Telegram-канал Дубінського у неділю, 10 грудня.

Як розповів Дубінський, пройти поліграф йому запропонували слідчі внутрішньої служби Лук'янівського СІЗО. Однак нардеп заявив, що готовий пройти лише той поліграф, який перебуває в користуванні Національного антикорупційного бюро, адже вважає його проходження в інших установах не об'єктивним та упередженим.

Нагадаємо, у серпні прокуратура повідомила про підозру Дубінському — за даними слідства, він підробив документи для виїзду за кордон. 10 листопада, Печерський суд Києва арештував 21 квартиру та 15 автомобілів Дубінського. У суботу, другого грудня, народний депутат заявив, що його побили у Київському СІЗО. За словами адвоката, у Дубінського виявили численні синці та підозрювали перелом ребра.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності