• Головна
  • Україна
  • ДБР вважає нещасний випадок основною версією загибелі помічника Залужного

ДБР вважає нещасний випадок основною версією загибелі помічника Залужного

ДБР вважає нещасний випадок основною версією загибелі помічника Залужного

39-річний Геннадій Частяков пішов із життя у понеділок, 6 листопада

Працівники ДБР наразі розглядають нещасний випадок в результаті необережного поводження з боєприпасами головною версією причини загибелі помічника Головнокомандувача ЗС України. Про це розповіла радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян.

«За версією слідства, трапився нещасний випадок в результаті необережного поводження з вибуховим пристроєм», – зазначила вона. Сапьян додала, що у кримінальному провадженні також розглядаються інші можливі версії: вбивство на замовлення спецслужб РФ, вбивство на ґрунті неприязних відносин і спроба вбивства спецслужбами Росії іншого офіцера апарату Головнокомандувача ЗС України.

Нагадаємо, що у понеділок, 6 листопада, під Києвом у себе вдома від вибуху гранати загинув 39-річний помічник Валерія Залужного Геннадій Частяков. Його 13-річного сина важко травмувало. Хлопець перебуває під наглядом лікарів.

Під час огляду квартири загиблого поліція виявила ще п'ять цілих гранат. У момент вибуху вдома перебували дружина та донька військового. За попередньою інформацією вони не постраждали. Зі слів дружини загиблого, її чоловік приніс подарунковий пакет з пляшкою спиртного та подарунковими чарками у вигляді гранат. Під час відкриття пакету стався вибух.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності