• Головна
  • Новини Львова
  • ДБР відреагувало на весілля у Львові та заявило, що не несе відповідальності за вчинки експрацівників

ДБР відреагувало на весілля у Львові та заявило, що не несе відповідальності за вчинки експрацівників

ДБР відреагувало на весілля у Львові та заявило, що не несе відповідальності за вчинки експрацівників

Держбюро заявило, що деякі ЗМІ у цій новині перекрутили факти

Державне бюро розслідувань 18 жовтня відреагувало на гучне весілля у Львові, де нареченою була колишня працівниця ДБР. У бюро зазначили, що вони не несуть юридичну чи моральну відповідальність за вчинки своїх експрацівників.

Радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян пояснила, що наречену Роксолану Москву звільнили з ДБР майже два роки тому. У Бюро додали, що проведення коштовного весілля під час війни — це питання громадянського сумління. «Не варто пов’язувати лакшері весілля з колишньою роботою молодят. Це питання статків їхньої родини та громадянського сумління під час війни», — сказала Сапьян.

Держбюро закликало українців довіряти лише офіційним джерелам і ретельно перевіряти інформацію. За словами радниці ДБР з комунікацій, деякі ЗМІ у цій новині перекрутили факти.

Нагадаємо, 7-8 жовтня п'ятизірковому комплексі Emily Resort, що неподалік Львова, проходило гучне весілля експрокурора Ростислава Ільницького та колишньої працівниці ДБР Роксолани Москви. Пишне весілля могло коштувати чимало, за попередніми оцінками, лише двометровий весільний торт вартував близько 100 тисяч грн. Для гостей на святі виступали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт “Дзвони сонця”. Ведучим свята був шоумен Григорій Решетнік. На скандал відреагувала Оля Полякова — вона сказала, що не розслідує походження грошей замовників, а її робота — це розважати людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності