• Головна
  • Україна
  • Ольга Полякова відреагувала на суспільний осуд її виступу на весіллі у Львові

Ольга Полякова відреагувала на суспільний осуд її виступу на весіллі у Львові

Фото з Фейсбук-сторінки Олі Полякової

Оля Полякова наголосила походження грошей держслужбовців має відстежувати влада, а не артисти, яких наймають чиновники

16 жовтня, у понеділок, Оля Полякова відповіла на критику її виступу на розкішному весіллі екс-прокурора та колишньої працівниці ДБР. Співачка опублікувала відео в TikTok, у якому пояснила свою позицію.

7 жовтня Оля Полякова виступила на весіллі екс-прокурора Ростислава Ільницького та екс-працівниці ДБР Роксолани Москви у п'ятизірковому комплексі Emily Resort поблизу Львова. На святкуванні були прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та депутати.

"Невже хтось з вас серйозно думає, що я цікавлюся походженням доходів замовників своїх виступів? Невже хтось думає, що я взагалі знаю, хто вони? Що я цікавлюсь їхніми посадами, професіями. Невже ви думаєте, що мені взагалі надають таку інформацію? Моя робота — точно не аудит і не розслідування, звідки в них є гроші...", — сказала артистка.

Оля Полякова наголосила, що її робота "не аудит і не розслідування" походження грошей замовників.

“Хіба чиновник звітує перед артистом? А може він повинен звітувати перед тим, хто його наймає, перед владою? То може влада відповість мені і всім нам, звідки у цих людей гроші?”

Також співачка запропонувала повідомляти в органи боротьби з корупцією про підозрілі доходи чиновників, чи завести аналог сайту “Миротворець” для реєстрації таких осіб.

“Якщо раптом одного разу вам буде здаватися, що хтось поганий заплатив мені за мою роботу, то ставтеся до цього, якщо б я була Робін Гудом: беру в поганих, віддаю хорошим” ,— заявила Оля Полякова.

Нагадаємо, на пишному весіллі протягом 7-8 жовтня також виступили Олександр Пономарьов, Михайло Хома (DZIDZIO) та гурт “Дзвони сонця”. Ведучим свята був шоумен Григорій Решетнік.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності