• Головна
  • Україна
  • Уряд вирішив продати на аукціоні «шапки-вушанки» та інші незатребувані речі із Держрезерву

Уряд вирішив продати на аукціоні «шапки-вушанки» та інші незатребувані речі із Держрезерву

Національна гвардія у 2015 році. Фото: МОСТ-Дніпро

Також на торгах подадуть зерно врожаїв 2007—2018 років та моторне мастило М-63/10D, термін придатності якого завершується

Кабмін на засіданні 7 листопада ухвалив рішення щодо продажу непотрібного майна із Держрезерву — речі виставлять на аукціон. Зокрема, йдеться про «шапки-вушанки», зерно врожаїв 2007—2018 років та моторне мастило М-63/10D. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

На торгах продадуть шапки з штучного хутра для військових, які заклали до Держрезерву на початку 2000-х років. У 2017-му році Міноборони ввело нові правила носіння військової форми — так «шапки-ушанки» стали непотрібними.

Також на конкурсі продадуть зерно врожаїв 2007-2018 років, терміни зберігання якого вже спливли. Окрім цього, на торгах реалізують незатребуване моторне масло М-63/10D, термін зберігання якого також завершується.

«Реалізація незатребуваного майна, термін зберігання якого закінчився, дозволить державі заощадити кошти, які сьогодні витрачаються на його зберігання… Натомість надходження від продажу дозволять нам освіжити та поповнити запаси Держрезерву», — зазначив заступник Міністра економіки Ігор Фоменко.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності