• Головна
  • Україна
  • У бійців лише одна претензія: у Міноборони розповіли, чого з харчування не вистачає військовим

У бійців лише одна претензія: у Міноборони розповіли, чого з харчування не вистачає військовим

У бійців лише одна претензія: у Міноборони розповіли, чого з харчування не вистачає військовим

У відомстві презентували Громадську антикорупційну раду та Офіс із підтримки змін

Попри корупційні скандали щодо закупівлі харчів Міністерством оборони – у військовослужбовців є лише одне зауваження – відсутнє вегетаріанське харчування.

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков, пише «Українська правда».

Так, очільник Міноборони презентував новоутворені консультативно-дорадчі органи при Міноборони – Громадську антикорупційну раду та Офіс із підтримки змін. За його словами, з ними пов'язані очікування різних зацікавлених сторін, зокрема військових.

«Я повернувся з чергового відрядження, зустрічався з нашими військовими в полях, з ППО-шними підрозділами, питав у тому числі по харчуванню. Мені було цікаво почути претензії щодо забезпечення харчуванням. Знаєте яка була претензія? Одна: пане міністре, у нас є вегетаріанці, нам потрібне веганське меню. Це єдина претензія, яку я вчора почув у бойових підрозділах», - сказав Олексій Резніков.

Він додав, що задача почута й розглдаються різні пропозиції.

«Я тоді вже сам їм накидав: так це тоді має бути пісне меню, кошер, халяль в залежності від релігійних уподобань – і це нормально, в цьому немає чогось надзвичайного. Але по об’ємах, по кількості, по якості, по своєчасності питань у жодному підрозділі немає. При чому я був у підрозділах, не які знаходяться в ППД [пунктах постійної дислокації, – ред.], – я в полях був, у лісах, на бойових позиціях, де хлопці в наметах живуть», - зазначив міністр оборони.

Нагадаємо, раніше директора Департаменту закупівель Міністерства оборони Богдана Хмельницького, який фігурує у скандалі щодо продуктових закупівель, звільнили з посади.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності